Julita Rapsolja

Vi finns i monter C08:36

Välkommen till Julita Rapsolja
Upptäck vårt fantastiska utbud med äkta kallpressad rapsolja av bästa kvalité! Eller prova någon av våra smaksatta rapsoljor.

Vårt fantastiska produktutbud!
Vi erbjuder naturlig, nyttig, kallpressad rapsolja – en utsökt kulinarisk ingrediens i det svenska köket och utmärkt till dressing, bakning, stekning och fritering. Läs mer om våra rapsoljor med smaksättning och våra hudprodukter som baseras på den näringsrika rapsoljan.

Smaksatta oljor
Vi har smaksatt oljan med riktiga kryddor och har fyra olika smaksättningar. Julita Rapsolja Citron, Julita Rapsolja Ört, Julita Rapsolja Chili/vitlök och Julita Rapsolja Vilt.

Julita Rapsolja Original
Med en naturlig nötdoft och en vacker guldgul färg är denna gourmetolja en utsökt ingrediens i matlagning.

Utmärkt till dressing, bakning, stekning och fritering. Innehåll: 100% kallpressad rapsolja. Julita Rapsolja original finns i många olika storlekar, från 0,10 – 25 liter.

Hud
Prova våra fina hudvårdsprodukter med naturliga ingredienser och egenskaper som är vårdande och återfuktande. Tillverkade på äkta kallpressad Julita rapsolja.

Vår serie av hudprodukter från växtriket består av läppcerat för torra och frasiga läppar, hudsalva för att mjukgöra huden, samt en tvål som både är skonsam och väldoftande.
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • Mat

Kontakt

Julita Rapsolja

Båsenberga 643 93  Vingåker Sverige