KOMBUCHERIET AB

Vi finns i monter C14:32D

Livet ska vara som vår dryck - friskt, sprittande och fullt av smak!

KOMBUCHERIET är ett familjeföretag med framåtanda som startade 2016. Vi gör riktig kombucha med ciderkaraktär, hantverksmässigt tillverkad i Bagarmossen av riktiga ekologiska råvaror - inga aromer, inga koncentrat, inga artificiella sötningemedel.

Vår kombucha är friskare och torrare än de flesta andra märken vilket gör den till den perfekta törstsläckaren, måltidsdrycken eller festdrycken för den som inte vill ha alkohol eller sött. Skål för en bättre morgondag!
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • KOMBUCHERIET

Kategorier

  • Bageri/Konditori
  • Dryck utan alkohol
  • Livsmedel & dryck
  • Start/Scale-up

Produkter

  • Kombucha Ingefära

    Kombucha Ingefära EKO Vår ingefärskombucha är friskare och torrare än de flesta andra märken vilket gör den till den perfekta törstsläckaren, måltidsdrycken eller festdrycken för den som inte vill ha alkohol eller sött. Skål för en bättre morgondag! Här är storsäljaren med fräsch ekologisk ingefära, den mest klassiska smaksättningen som gifter sig med kombuchans syror. Livet ska vara som vår dryck - friskt, sprittande och fullt av smak!

    KOMBUCHERIET är ett familjeföretag med framåtanda som sedan 2016 gör riktig kombucha med ciderkaraktär, hantverksmässigt tillverkad i Bagarmossen av riktiga ekologiska råvaror - inga aromer, inga koncentrat, inga artificiella sötningemedel. Veganvänlig, innehåller inte gluten, GMO eller mjölkprodukter. Opastöriserad, mikroorganiskmerna som gör kombucha till kombucha lever fortfarande i flaskan. Länk till produkten »

  • Kombucha Fläder

    Kombucha Fläder Ljuvliga smaker av fläderblom som plockats i omgivningarna gör sinnet lättare alla tider på året. Livet ska vara som vår dryck - friskt, sprittande och fullt av smak!

    Det här är riktig kombucha med ciderkaraktär, hantverksmässigt tillverkad i Bagarmossen av riktiga ekologiska råvaror - inga aromer, inga koncentrat, inga artificiella sötningemedel. Veganvänlig, innehåller inte gluten, GMO eller mjölkprodukter. Opastöriserad, mikroorganiskmerna som gör kombucha till kombucha lever fortfarande i flaskan. Förvaras och serveras kyld. Kan innehålla klumpar av kombuchakultur. Smak och innehåll kan variera något mellan batcher.

    KOMBUCHERIET är ett familjeföretag med framåtanda som startade 2016. Vår kombucha är friskare och torrare än de flesta andra märken vilket gör den till den perfekta törstsläckaren, måltidsdrycken eller festdrycken för den som inte vill ha alkohol eller sött. Skål för en bättre morgondag! Länk till produkten »

  • Jungle Kombucha

    Jungle Kombucha Den här kombuchan är väldigt speciell, för den är gjord på ett unikt te från buskar som växer vilt i skogarna i te-plantans ursprungsområde. Till fermenteringen har vi, som alltid, använt rörsocker från den första producenten i världen som har blivit certifierad för regenerativt ekologiskt jordbruk, så vi vågar påstå att det inte går att hitta en mer hållbar kombucha. Länk till produkten »

  • Tibi Nyponros

    Tibi Nyponros Tibicos är kombuchans snällla kusin - också en fermenterad dryck men syrligheten är betydligt mjukare än i kombucha. Den kan beskrivas som en fermenterad läsk, fast med mycket mindre socker än de flesta läsksorter. Vi gör just nu bara en smak: nyponros, smaksatt med rosenblad som tillsammans med tibicos egen grundsmak ger en fruktig karaktär som överraskande nog påminner om lichi.

Kontakt

KOMBUCHERIET AB

Ljusnevägen 3 128 48  Bagarmossen Sverige