Malmö Chokladfabrik

Vi finns i monter C09:30

Malmö Chokladfabrik gör ekologisk premiumchoklad som dessutom är helt befriad från nötter, soja och gluten. En choklad för alla som inte bara delar vår passion för kvalitet, utan även vår strävan mot en bättre värld. Vi har tilldelats mer än 30 internationella utmärkelser från Great Taste, International Chocolate Awards och Academy of Chocolate. Utsett till Årets Malmöföretag 2023.
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • Bageri/Konditori
  • Choklad & konfektyr
  • Mat

Produkter

  • Malmö Mörk

    Malmö Mörk Klassiskt kraftfull och balanserad mörk choklad med lätt syra och kraftig kakaoton. Fantastisk baschoklad som kan var god för sig själv men framförallt vara en bas som inte tar över, utan låter andra smaker skina.
    Restauranger har husvin. Men i vår chokladfabrik har vi såklart huschoklad – och det här är just den. Precis som ett husvin är den bra till det mesta och därför också det vi gärna använder själva när vi skapar. Andra tycker också om den har vi fått höra, chokladen fick pris av Great Taste och uppskattas för sin fina balans. Från fairtrade-klassificerad kakaomassa i Peru, till vår ekologiska fabrik i Malmö. Och nu till dig. Länk till produkten »

  • Malmö Mjölk

    Malmö Mjölk Det här är allt du kan önska från en professionell couvertyr. Härligt len och mjuk textur med det där maltiga och karamelliga som gifter sig med en lätt friskhet. Mjölkchoklad, men med ett tydligt djup.
    ”En god, len mjölkchoklad med mjuk textur”. Så beskrev en av Sveriges ledande konditorer vår choklad. Och vi kan inte annat än hålla med. Den här chokladen har rankats som en av Europas bästa i internationella smaktävlingar och använts på mängder av prisbelönta caféer, bagerier och restauranger. Såklart är den fairtrade och eko, utan onödiga tillsatser och utan spår av nötter, gluten, ägg och soja. En mångsidig, älskvärd och fantastisk mjölkchoklad till alla dina chokladdrömmar. Länk till produkten »

  • Malmö Blond

    Malmö Blond Krämig karamelliserad vit choklad med kraftig mjölkkaraktär, liten sälta och en underbart len kolasmak.
    Vi på Malmö Chokladfabrik älskar all slags choklad. Vissa av oss får aldrig nog av mörk och kraftig choklad, medans andra hellre knaprar på en vit smaksatt kaka. Det häftiga är att Blond, dvs vit karamelliserad choklad, verkar förena alla. Det är en ljuvlig idé och den är jättesvår att motstå. När du prövat vår Blond kommer du förstå. Länk till produkten »

  • Ekologisk glykos

    Ekologisk glykos Flytande glykos har många användningsområden.
    Med hjälp av den kan du hitta rätt konsistens,
    balansera sötman och undvika att sockret i
    massan kristalliserar sig.
    Vårt ekologiska flytande glykos är oumbärlig
    ingrediens som är bra att ha nära till hands i
    köket. Länk till produkten »

  • Malmö Snövit

    Malmö Snövit En sagolikt drömmig och exlusiv vit choklad med tydlig karaktär av mjuk vanilj och silkeslen mjölk. Länk till produkten »

Kontakt

Malmö Chokladfabrik

Virkesvägen 9 238 37  Oxie Sverige