Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Årets kandidater klara till Bocuse d'Or Sverige 2017

Den 14 september avgörs Bocuse d´Or Sverige 2017 och nu är kandidaterna klara!

Kandidaten ska laga två rätter, en vegetarisk rätt och en kötträtt till 10 personer. Kandidaterna kommer att bedömas på smak, presentation, teknik och organisation.

Följande personer är kandidater för Bocuse d'Or Sverige 2017:
• Sebastian Gibrand, Gibrands Gastronomi
• Jonas Dahlbom, kulinarisk ledare Gröna Lund
• Christofer Bengtsson, Grand Cafe i Oslo
• Thomas Sjögren, driver Skärets Krog och Café på Smögen under sommarhalvåret, övrig tid är han frilansande kock
• Andreas Edlund, jobbar åt Pontus Group
• Pi Le, souschef Ulriksdals Wärdshus
• Jonas Lagerström, Jonas Lagerström Gastronomi
• Edin Dzemat, Brasserie by EDz

Pressmeddelande »

Bilden:
Fr v: Jonas Lagerström, Andreas Edlund, Pi Le, Thomas Sjögren, Sebastian Gibrand, Jonas Dahlbom och Christofer Bengtsson. Saknas på bilden gör Edin Dzemat.
Fotograf: Victor Fremling