Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Gastronomic Week - en gastronomisk temavecka där ni är aktörerna!

Låt kreativiteten koka i gastronomins bubblande gryta! Det är du som krögare, producent, leverantör av tjänster och produkter, restauratör, politiker och mat- och turistansvarig som kan dra fördel av Gastronomic Week.

Tillsammans skapar vi en gastronomisk vecka 25 april - 1 maj 2016 där vi lyfter fram vår mat- och dryckeskunskap, våra traditioner och smaker. Det är också rätt tillfälle om du vill debattera branschfrågor som exempelvis bristen på kockar, restaurangmoms och lärlingsprogram. Allt som är viktigt för branschen med andra ord.

Vad vill du bidra med? Här följer några förslag på aktiviteter:
Tävlingar
Provningar
Seminarier och diskussioner med gastronomiska frågor i fokus
Öppet-hus-aktiviteter
Avsmakningsmenyer
Politiska debatter
Utställningar
Konsumentaktiviteter

Idén om Gastronomic Week kommer från Stockholmsmässan som även initierat Möbelveckan – Stockholm Design Week. Tillsammans kan branschen göra Gastronomic Week till en lika etablerad händelse – och en gastronomisk högtid. Ta chansen att berätta om ditt erbjudande eller lyft just de frågor som du tycker är angelägna för branschen!

Kontakta Lotta Bonthelius för frågor om Gastronomic Week, eller Daniel Fritzdorf på Stockholmsmässan.  Berätta vad du har tänkt dig så ser vi till att aktiviteten du planerar läggs ut på www.gastronomicweek.se

Lotta Bonthelius  
Telefon 070 – 640 22 11  
E-post: lottabonthelius@gmail.com  

Daniel Fritzdorf
Telefon 08-749 41 96
E-post: daniel.fritzdorf@stockholmsmassan.se

Låt oss tillsammans etablera Gastronomic Week som ett naturligt inslag i branschen och arbeta för en branschvecka som lämnar avtryck!