Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Våra presstjänster

Hitta på sidan

 • Välkommen till Stockholmsmässans presscenter

  Här hämtar du din ackreditering och här kan du som journalist sitta och arbeta i lugn och ro, göra intervjuer och träffa kollegor över en kopp kaffe.

  Presscenter ligger en trappa upp vid huvudentrén. Stockholmsmässan tillhandahåller ett fritt och öppet trådlöst nätverk. Här kan du arbeta med din bärbara dator, få tillgänglighet till skrivare och kopiator för att underlätta ditt arbete.

  I Presscenter finns det även pressmaterial från utställare och arrangörer, sammanställningar av pressinformation, konferensprogram med mer

  Vill du ha våra pressmeddelanden, följ oss på Mynewsdesk.

  Du når oss alltid på press@stockholmsmassan.se eller 08 749 41 00 samt under pågående arrangemang även på 08 749 42 86.

  Varmt välkommen!

 • Stockholmsmässans bildbank

  Samtliga bilder i vår bildbank är fria för publicering. Var god ange fotografens namn samt källa (Stockholmsmässan). Bilderna får enbart användas för redaktionell publicering eller som journalistiskt bakgrundsmaterial.

  Vid frågor, vänligen kontakta press@stockholmsmassan.se

  Gå till bildbanken »

  OBS! Detta är en kostnadsfri service.

 • Stockholmsmässans logotyp

  Logotyp

   

  Fakta Stockholmsmässans logotyp
  Färg: PMS 158, CMYK 0-65-100-0
  Typsnitt: Akzidenz Grotesk

  Symbolen

  Symbolen visar Stockholm stads vapen tre kronor, vapnet för staden som blev huvudstaden för de tre rikena Västergötland, Östergötland och Svealand. Den visar även tre stiliserade flaggstänger, flaggstänger som står välkomnande utanför vår entré. Det går även att läsa in ett gement "m" i flaggstängerna. Tillsammans bildar de vårt namn. Tre kronor för Stockholm och "m" för mässan, Stockholmsmässan.

  Ladda ner Stockholmsmässans logotyp

  Vår logotyp hittar du i vår bildbank. För att komma till bildbanken klicka på nedanstående länk:
   
  Gå till Bildbanken »

 • Pressackreditering

  Vill du som journalist eller fotograf ackreditera dig till någon av Stockholmsmässans mässor?

  Riktlinjer för pressackreditering

  Du som är anställd eller frilans med i huvudsak journalistiska arbetsuppgifter kan ackrediteras till Stockholmsmässans mässor och övriga event. Även du som är fotograf eller har en blogg, instagramkonto, youtube-kanal eller webbplats med ett stort antal följare har också möjlighet att ansöka om ackreditering.

  Du garanterar din ansökan genom att legitimera dig samt visa något av följande:
  - Presskort utfärdat av t  ex Svenska Journalistförbundet, Pressfotografernas Klubb, Svenska Fotografers Förbund, Bildleverantörernas Förening eller Tidningsutgivarna. För utländsk media krävs internationellt presskort.
  - Aktuellt intyg från uppdragsgivare.
  - Tre artiklar eller inlägg inom aktuellt ämne från det senaste året. 

  För dig som har blogg, instagramkonto, youtube-kanal eller webbplats, meddela oss namnet på din kanal samt antalet följare när du ansöker om pressackreditering.

  Ackrediteringen är personlig och gäller inte för annonsförsäljare, PR-konsulter eller andra personer som inte arbetar redaktionellt.