Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Arla

Vi finns i monter A25:31

Hitta oss på kartan

För oss på Arla har det alltid varit självklart att värna om miljön. Vi såg tidigt fördelarna med ekologisk produktion och nu har vår ekologiska mjölk funnits i över 20 år. Idag är vi inte bara Sveriges utan också världens största producent av ekologiska mejerivaror.

Hos Arla är mjölkbönderna både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. I den kooperativa företagsformen har bönderna inflytande enligt principen: en medlem, en röst.

Vi jobbar för att sätta allt vi gör i ett sammanhang genom att erbjuda produkter som är tillverkade nära och i samklang med naturen och genom att ta roliga initiativ och skapa spännande recept. Vår målsättning är att vara en källa för inspiration om mat för hela svenska folket.

Vi är uppfinningsrika, nyskapande och passionerade när det gäller att förvalta potential och omsätta det i resultat. På de orter där vi är verksamma är vi ofta en stor arbetsgivare. För att bidra till samhällets utveckling bygger vi långsiktiga relationer med människor, företag och organisationer. Vi kan inte förändra världen på egen hand, men i det lokala sammanhanget tror vi oss kunna göra skillnad.

Kategorier

Arla

Lindhagensgatan 126

105 46 Stockholm

Tel: 08-789 50 00

info@arla.se